Meer resultaten voor chatten

 
chatten
 
Live chat: wat is het en wat kun je ermee doen? LiveChat Pro.
Dit kan een goede methode zijn als je niet veel chatoperators klaar hebt staan, want het aantal chats zal lager zijn. Maar als je een team van verschillende, goed opgeleide chatoperators hebt klaarstaan, kan een wat actievere manier van chatten misschien een betere keuze zijn.
Chat voor hulp, gratis en anoniem Siriz.
De chat van Siriz is er voor iedereen die met een onbedoelde zwangerschap te maken heeft, is vastgelopen in de verwerking van een abortuservaring of een zorgwekkende echo heeft gehad. Ook als je betrokken bent bij iemand uit je omgeving die onbedoeld zwanger is, kun je terecht.
Chatten met medewerker T-Mobile Community.
Maak een topic. Beantwoord Chatten met medewerker. 9 maanden geleden. 18 mei 2018. Doet lekker mee. Kan je nog chatten met een medewerker? Beste antwoord door Folkert 18 mei 2018, 1417.: Ga naar https//www.t-mobile.nl/service: doorloop de 4 stappen zodat T-Mobile weet waar het ongeveer over gaat en kies dan Chat" met ons.
Chatten zonder registratie.
Je blijft anoniem en kunt gewoon lekker met een schuilnaam chatten. Waarom chatten zonder registratie? Zoals al eerder aangegeven is chatten zonder een profiel eenvoudig. Je bent niet gebonden aan de chatsite en je kunt eerst rondkijken of het je bevalt. Of misschien chat je af en toe en is een profiel voor jou helemaal niet nodig. Wanneer je in het begin nog niet zeker bent of de chatsite je wel bevalt, is chatten zonder een profiel een goede manier om een eerste indruk te vormen. Vaak zijn de opties dan gelimiteerd, maar het vormt een goede basis voor een eerste indruk. Bovendien blijf je altijd anoniem. Als je vrienden wilt maken op de chatsite en je wilt blijven, dan kun je jezelf alsnog registreren. Een profiel registreren. Vaak heeft lidmaatschap wel zijn voordelen en is chatten met een profiel handiger. Zo kun je optimaal profiteren van alle functies die aan leden geboden worden. Een account kun je ook altijd weer verwijderen zonder dat daar kosten aan verbonden zijn. Het grote voordeel van een profiel is dat je vrienden kunt maken, relaties kunt onderhouden en elkaar direct berichtjes kunt sturen, ook als de contactpersoon offline is.
De Luisterlijn Chat.
Hoe vaak mag ik contact opnemen? Hoe vaak mag ik contact opnemen? De vrijwilligers van de Luisterlijn gaan graag met je in gesprek. Maar het contact opnemen met de Luisterlijn is wel begrensd. De Luisterlijn wil bereikbaar zijn voor iedereen en probeert de aandacht zo goed mogelijk te verdelen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat een gesprek helpt of iets bijdraagt. We willen ook voorkomen dat mensen steeds afhankelijker worden van het bellen of chatten met de Luisterlijn. De begrenzing is ingesteld op maximaal drie chatgesprekken per dag. Dit wordt via ons systeem automatisch gedaan, dus je blijft gewoon anoniem. Hoe helpen jullie mij? Hoe helpen jullie mij? Alleen de toetsen van je toetsenbord hoor je. en je eigen gedachten. We stellen geen diagnoses en hebben geen behandelplannen. We zijn er in het moment, in het hier en nu. We lezen je zinnen aandachtig, denken met je mee en we stellen vragen ter verheldering. Alle chats zijn privé; er kan niemand meekijken. Met wie chat ik?
Chatten met archivarissen BHIC.
Chatten is de snelste manier om online vragen te stellen aan de archivarissen van het BHIC. We helpen je graag via chat op maandag t/m vrijdag overdag van 13.00 tot 16.00 uur en s avonds van 19.00 tot 22.00 uur.
Stel je servicevraag online KPN.
Advies op maat op ons Forum. Op ons Forum helpen andere klanten én KPN medewerkers je graag met advies rondom je vraag of klacht. Ook bevat het Forum veel reeds beantwoorde vragen: wie weet staat jouw oplossing hier al tussen!
chatten Nederlands woordenboek Woorden.org.
rechtstreeks online tekstberichten uitwisselen via internet vb: Adriana zit uren te chatten met haar vriendinnen. communicatie Chatten van het Engelse to chat: kletsen, praten is het voeren van een gesprek door het over en weer typen van tekst tussen twee of meer gebruikers va.

Contacteer ons