Resultaten voor editor

 
editor
 
Editor Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Editor of met Editor in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Editor inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Editor en verwijzingen daarnaartoe.
Editor in het Nederlands vertaald uit het Engels.
Vertaal Matrix voor editor.: chief-editor; editor; editor-in-chief; general editor; head of the editorial department. editor; text editor. chief-editor; editor; editor-in-chief; general editor; head of the editorial department. editor; editress; female editor. editor in chief; editor program. editor; text editor. editor in a publishing house.
Synoniemen van editor; ander woord voor editor synoniemen.net.
editor is mogelijk onnodig Engels. De Woordenlijst overbodig Engels Op-en-Top Nederlands geeft de volgende Nederlandse alternatieven doorzoek ook de volledige lijst op vindpunt.nl.: editor zn: 1 bewerker; 2 tekst redacteur; 3 ict bewerker; 4 ict tekstprogramma; 5 film medewerker montage.
Editor Editor 11 11 definities definities Encyclo. Encyclo.
Een editor of filmmonteur is iemand die verantwoordelijk is voor de verwerking, bewerking en-of samenstelling montage van beeld en-of geluidsmateriaal tot een product dat geschikt is voor publicatie. Een editor kan werkzaam zijn in de filmbranche, bij de televisie, bij de radio, of bij commerciƫle audio-videobedrijven.
editor vertaling Engels Nederlands.
Editor de betekenis volgens Redactie Ensie.
Sowieso is het tegenwoordig vaak niet ongewoon meer als de programmamakers of andere normale mensen zonder technische specialisatie, als editor aan het werk gaan. Nieuws gaat tegenwoordig erg snel, waardoor veel verslaggevers ook editor en regisseur worden en zelf de productie monteren.
editor Vertaling Engels-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: editor DE editor ES editor FR. Vertalingen editor ENNL. de bewerker; de uitgever; de redacteur m; redactievoorzitter znw.;
Betekenis Editor.
Wat betekent Editor? Hieronder vind je 9 betekenissen van het woord Editor. Je kunt ook zelf een definitie van Editor toevoegen. Een editor of filmmonteur is iemand die verantwoordelijk is voor de verwerking, bewerking en/of samenstelling montage van beeld en/of geluidsmateriaal tot een product dat geschikt is voor publicati Bron: nl.wikipedia.org.

Contacteer ons