Resultaten voor analoge

 
analoge
 
Analoog Wikipedia.
Er is steeds analogie in de analoge signaaloverdracht: bijvoorbeeld de analogie tussen het geluid en het elektrische signaal dat een microfoon produceert, tussen de verschillende elektrische signalen in de versterker, en tussen de elektrische stroom in de luidsprekerkabel en het geluid dat door de luidspreker wordt weergegeven.
Gratis woordenboek Van Dale.
Het gratis onlinewoordenboek bevat een beperkt aantal woorden en mogelijkheden. Voor meer woorden en functionaliteiten klik hier en probeer gratis en zonder verplichtingen de Dikke Van Dale Online. Klik hier om te rijmen op analoge in het Van Dale Rijmwoordenboek.
Wat is het verschil tussen analoge televisie en digitale televisie? Glasvezel-Vergelijken.nl.
Mogelijkheid om programmas terug te kijken Programma gemist.; Bekijk hier alle televisie pakketten en zenders die de glasvezel internet providers aanbieden. Welke glasvezel providers leveren analoog, digitaal / DVB. Is het mogelijk om een tweede tv aan te sluiten zonder ex.
Analoog Analoog 25 25 definities definities Encyclo. Encyclo.
Gevonden op http//www.webmasterwoordenboek.nl/a.phpid2858.: De gegevens verwerkend en representerend in de vorm van fysische grootheden, tgov. Digitaal: analoge rekenmachine, niet met getallen werkend; analoge computer, die met continue gegevens werkt, waarbij tussen elke twee waarden een oneindig aantal waarden mogelijk is.
Analoog en digitaal Wikikids.
Het grote voordeel van gedigitaliseerd transport is het ontbreken van vervorming, die eigen is aan de analoge overdracht. Het signaal van de televisie in Nederland is sinds 2006 volledig gedigitaliseerd. Ontvangst met een eigen televisieantenne is er dus niet meer bij.
analoog WikiWoordenboek.
techniek tegenovergestelde van digitaal geluidsopname, uurwerk, de representatie van een elektrisch signaal in een geluidsopname is dan continu en in overeenstemming met de fysieke grootheid luchtdruk die het geluid veroorzaakt. De analoge apparaten worden vervangen door digitale. gelijksoortig, overeenkomend, overeenkomstig.
Synoniemen van analoog; ander woord voor analoog synoniemen.net.
als synoniem van een ander trefwoord.: analoog, corresponderend, eender, soortgelijk, verwant conform bn.: analoog, gelijk, overeenkomstig, overeenstemmend. woordverbanden van analoog grafisch weergegeven. in de lijst met antoniemen woorden met een tegengestelde betekenis.: bij andere sites.: WikiWoordenboek Memodata Interglot ONW MijnWoordenboek.
Analoog betekenis en definitie Nederlands Woordenboek.
Synoniemen: analogisch, commensurabel, concordant, conform, overeenkomstig, gelijkaardig, parallel, soortgelijk, vergelijkbaar, verwant, overeenkomend. De" werking van dit medicijn is dus volledig analoog aan de werking van de duurdere variant." tegenovergestelde van digitaal geluidsopname, uurwerk. De" analoge apparaten worden vervangen door digitale."

Contacteer ons